Δευτέρα, 6 Απριλίου 2009

"Fuga για έναν Άγγελο" έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3 - 15/4/2009


Η ζωγράφος Αγγελική Κούρκουλου εκθέτει 69 πίνακες της εικαστικής της ενότητας "Fuga για έναν Άγγελο" στην Designer's Dot Gallery , Μελαντίας 8, Παγκράτι, από τις 18 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου του 2009.
Στις 4 Απριλίου 2009 κουαρτέτο εγχόρδων παρουσιάζει το τετραμερές σε ύφος μπαρόκ έργο του συνθέτη Παναγιώτη Μπερλή "Χορός των Αγγέλων" εμπνευσμένο από το θέμα της έκθεσης στο χώρο της γκαλερί. Η υψίφωνος Μαρία Αλιμαντήρη τραγουδά επιλεγμένα κομμάτια του κλασσικού ρεπερτορίου με θέμα τους άγγελους. Η ηθοποιός Αθηνά Παππά απαγγέλει αποσπάσματα από το ποίημα "ΧΕΒΑ - Το μονοπάτι των αγγέλων" του εικαστικού και λογοτέχνη Κώστα Ρούτη που έγραψε εμπνευσμένος από την εικαστική ενότητα "Fuga για έναν Άγγελο" της ζωγράφου Αγγελικής Κούρκουλου το 2000! Ο "πατριάρχης των κρουστών" Νίκος Τουλιάτος δημιουργεί ηχητικά τοπία αυτοσχεδιάζοντας στο χώρο της έκθεσης με κρουστά και ιδιόφωνα εμπνευσμένος από την ποίηση και τους πίνακες της Αγγελικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αγγελική Κούρκουλου Παναγιώτης Μπερλής ζωγραφική μουσική συνθέτης μαθήματα angel kourkoulou berlis pan angel.kourkoulou berlispan artist art panangel8 wallpaint τοιχογραφία τοιχογραφίες πίνακες πορτραίτα live rock διάφανα κρίνα Νέα Υόρκη Βόλος Αθήνα τέχνη δημιουργοί δημιουργός ζωγράφος μουσικός εικαστικό μουσικό Κέρκυρα Περιστέρι Κούρκουλος

σχετικά με μας

Η φωτογραφία μου
Βόλος, Μαγνησία, Greece
Η πρώτη μουσικο-εικαστική ομάδα στην Ελλάδα αλλά και στον Κόσμο είναι πλέον γεγονός! Από τον Απρίλιο του 2007 η ζωγράφος Αγγελική Κούρκουλου με το συνθέτη Παναγιώτη Μπερλή πάντρεψαν την ζωγραφική με τη μουσική και το αποτέλεσμα είναι ένα μουσικο-εικαστικό "παιδί" που το βάφτισαν PanAngel8Arts.